ИНФОРМАЦИЯ ЗА ФОРУМА


  Изтеглете Условия и Цени за изложители


Броят на квалифицираните българи, които се реализират в чужбина, е огромен. Тяхната квалификация и потенциал са високо ценени от фирми в цял свят. На форум “Кариера в България. Защо не?” искаме да покажем на всички тях, че техните умения и знания са високо ценени и нужни и тук - в тяхната родина.

Вече шеста година събитието се радва на огромен обществен и медиен интерес. Над 5000 българи зад граница посетиха събитията ни за последните 5 години. Сред тях са студенти, специалисти ипредприемачи.

Форум “Кариера в България. Защо не?” е награден ДВУКРАТНО за бизнес събитие нагодината, което доказва огромния принос на събитието както в обществен, така и в бизнес план.

И тази година, за шести пореден път, Форум „Кариера в България. Защо не?” ще събере на едно мястобългари, завършили и работили в чужбина с български компании. Целта на събитието е да запознае младите професионалисти с актуалните възможности за кариера в България.

 


 

1

 
 
 

Кауза

Участвайки като изложител, Вие подкрепяте една значима кауза,а именно - реализация на младите в тяхната родина.

2

   

Престиж

През 2012 събитието се проведе под патронажа на Президента наРепублика България - Росен Плевнелиев, както и от редица водещимедии и фирми в България.

3

   

Разнообразие

Форум “Кариера в България. Защо не?” - най-иновативното кариерносъбитие в България, включва богата програма от семинари,работилници, кариерни консултации, изложение, фирмени презентации.

4

   

Топ аудитория

Всяка година над 1000 квалифицирани специалисти с образование илипрофесионален опит в чужбина посещават форума.

5

   

Нови услуги

Тази година всяка фирма и организация ще има възможността да сепозиционира по-нов и разнообразен начин.

 

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ