Лектори

Paris Childress

Paris's foray into Internet marketing began in 2003, and since then has spanned numerous projects in countries that include U.S., China, Turkey, Bulgaria and Romania. Paris founded Hop Online with the aim of aggregating the Bulgaria talent potential and establishing a highly qualified search and social marketing outpost in the region.

Виж

Адел Закут

Адел Закут завършва архитектура в Architectural Association School of Architecture в Лондон, но след като кратка авантюра с момиче го оставя почти без пукната стотинка, е принуден да премина на по-доходоносната страна на предприемачите.

Виж

Атанас Райков

Атанас Райков е завършил Стопанско Управление в Софийски университет и е магистър по Мениджмънт в Телекомуникациите. Той е част от екипа на VIVACOM от самото създаване на мобилния бизнес на компанията през 2005та година, като в раките на този период е отговарял за различни част от маркетинговата дейност на компанията като се започне с Интернет маркетинга и се стигне до развитието на нови продукти.

Виж

Борис Статев

Борис е Associate Director в българския офис на VTB Capital, международна инвестиционна банка и инвестиционното звено на VTB Group. В тази си роля, Борис работи по широк спектър от трансакции, включително финансови преструктурирания, сливания и придобивания, проектно финансиране, синдикирани банкови заеми и емисии на еврооблигации. 

Виж

Бранислав Младенов

Бранислав Младенов завършва  Комуникационна техника  и технологии в Техническия университет гр. София през 2007г. След втората година в университета започва работа в българска комуникационна компания. В следващите 4 години взема 17 допълнителни професионални изпита и сертификата, което се равнява на второ висше образование. 

Виж

Ваня Панамска

Ваня Панамска е Мениджър Човешки Ресурси на Хенкел България – дъщерно дружество на немската компания Хенкел. Хенкел оперира в цял свят с водещи марки и технологии в три бизнес направления.

Виж

Велин Пеев

Велин Пеев е на 27 години от София. Завършил е "Международни икономически отношения" във Vesalius College към Свободния брюкселски университет и магистратура по "Бизнес икономика" в Католическия университет в Льовен, Белгия.

Виж

Дилян Димитров

Дилян Димитров завършва Стопанско управление в Стопански факултет на СУ „Св. Климент Охридски” през 1998 г. След като сменя последователно през няколко години работата във фонд за рискови инвестиции, глобална финансова институция, и частна българска компания, през последните 6 години и половина се занимава с дялови инвестиции в един от най-активните инвестиционни фондове в Югоизточна Европа.

Виж

Добромир Минков

Добромир започва своята кариера в енергийния бранш, където като служител в Шел Газ България (част от Групата Роял Дътч/ Шел) направлява различни проекти в индустриалния сектор в страната. След това в продължение на четири години ръководи отдел „Нефт, нефтопродукти и химикали” в българския филиал на швейцарската компания за инспекционни и сертификационни услуги SGS S.A. На тази позиция Добромир работи по различни проекти за развитие на бизнеса, в това число и в областта на лабораторния аутсорсинг.

Виж

Елена Маринова

Елена Маринова е Президент и съдружник в Мусала Софт - водеща българска компания в сферата на софтуерните услуги. В своята обществена дейност Елена Маринова участва в проекти, свързани с разпознаването на България като международно призната ИТ дестинация и е активно ангажирана с дейности, посветени на промотиране и подпомагане развитието на българския бизнес климат, ИТ образование, наука и иновации.

Виж

Елица Ефремова

Елица Ефремова е програмен мениджър в Джуниър Ачийвмънт България и отговаря за едни от най-утвърдените предприемачески програми на организацията – „Учебна компания“ за ученици и студенти.  Преди две години, тя и една нейна колежка стартират “JA менторска програма” за привличане на бизнес практици в класните стаи, защото виждат, че има огромна пропаст между изучавания материал в училище и действителността извън него. 

Виж

Елица Панайотова

Елица Панайотова започва професионалната си кариера като архитект и експерт по градско планиране, като сред първите ù проекти са генплана и първите две сгради на Бизнес парк - София. След 6 години на проектантска практика, инвестиционно консултиране и второ висше образование, в продължение на три години тя изпълнява длъжността на търговско аташе в българското посолство във Вашингтон, окръг Колумбия.

Виж

Емилия Клайн

Емилия Клайн е завършила Медийни комуникации, Международни отношения и Френска култура и литература в Macalester College, Saint Paul, Minnesota. Следвала е френско кино и история на изкуството в Сорбоната в Париж. Има магистърска степен от New York University, New York по Френски визуални изкуства и културология. В началото на 2012 г. се присъединява към Нестле България и в момента е мениджър „Корпоративни връзки“.

Виж

Зоя Паунова

Зоя Паунова е изпълнителен директор на AstraZeneca от 2000 г. Компанията се нарежда сред първите десет най-успешни фармацевтични концерни и има 4% пазарен дял. AstraZeneca активно инвестира в социално отговорни проекти за подобряване на здравето и качеството на живот, разгръщане на потенциала на младите хора и в подкрепа на българската култура и спорт.

Виж

Иван Бедров

Иван Бедров е журналист с над 20 години опит.  Работил в радио „Свободна Европа“, bTV, в първия новинарски ТВ канал в България RE:TV, както и в бизнес всекидневниците Пари и Капитал Daily. Завършил е английска гимназия, а после и английска филология.

Виж

Иван Георгиев

Иван Георгиев е правен консултант в Български център за нестопанско право. Мисията на БЦНП е да оказва подкрепа при изработване и прилагане на закони и политики с цел развитие на гражданското общество, гражданското участие и доброто управление в България. БЦНП са сред създателите на Информационния портал за НПО в България.

Виж

Йоанна Митова

Йоанна Митова завършва университет в Калифорния, специалност Икономика. Връща се в България и след 3 годишен опит в света на пр-а и рекламата в агенция разбира, че не може да работи нещо, в което не вярва. Сменя посоката и избира екологичната инициатива Горичка, където 6 години се грижи за проекти свързани с устойчиво развитие. Вярва, че не е важно да си някъде от 9 до 5, а да ти пука за това което правиш. Само тогава резултатите идват от сърце и си струват.

Виж

Константин Христов

Повече от десетилетие Константин се занимава със създаването на иновативни технологични решения, които имат една цел: да помогнат на всеки на планетата да получи актуална, релевантна и достовена информация всеки ден - в личния или професионалния си живот.

Виж

Маги Малеева

Маги Малеева е българска тенисистка, достигнала до четвърто място в световната ранглиста. През 2004 година Маги Малеева, заедно със семейството си, създава тенис-клуб "Малееви" в София. През същата година основава модната компания Capasca. През 2006 г. основава „Био България“ ООД, за производство и дистрибуция на био-продукти. "Harmonica" е марката, под която се предлагат био храните на фирмата

Виж

Мария Циркова

Мария Циркова има магистърска степен по право и бакалавърска степен по счетоводство от Университет за национално и световно стопанство, София. Завършила е и магистратура по международно право в Джорджтаун, Вашингтон, САЩ.

Виж

Невен Дилков

Невен Дилков е собственик и управител на "Нетера”. Той е учил "Компютърни науки" в най-големия технически университет в Китай - "Цинхуа". Прекарва три години в Китай, преди да се прехвърли в софийския Машинно-електротехнически институт (МЕИ, днес Технически университет). Но и в България Дилков не се задържа дълго - година по-късно вече е в Wesleyan College в Западна Вирджиния, САЩ, където завършва с отличие.

Виж

Никола Рахов

Никола Рахов е завършил търговия в УНСС и има магистратура по банков мениджмънт от стопанска академия Д.А. Ценов. Работи в Уникредит Булбанк от 2003, където стартира в банкиране на дребно, а през 2006 се прехвърля в корпоративно банкиране. От 2008 е част от екипа за управление на мултинационални и международни клиенти. От 2013 е мениджър на един от екипите в управлението.

Виж

Огнян Златев

Огнян Златев е ръководител на Представителството на Европейската комисия в София от 1 май 2013 г. Той се присъединява към ЕК като ръководител на отдел Комуникации в Генерална дирекция Трудова Заетост, социални въпроси и социално приобщаване (EMPL) през 2011 г. Има повече от 20 години професионален опит в комуникации, развитие на медиите и управление на НПО.

Виж

Олег Темников

Олег Темников е завършил Право в Сорбоната в Париж, специализирайки в областта на чуждестранните инвестиции, международното и европейско икономическо право и регулация. От две години работи в България като адвокат в българския офис на международна правна кантора, предоставяща правни съвети и процесуално представителство, както на чуждестранни, така и на български клиенти. Освен чисто професионалната си дейност, Олег е ангажиран в различни дейности на НПО, като например проекти, целящи развитие на преподаването на правни дисциплини в България и развитие на гражданското общество.

Виж

Павел Кунчев

Павел Кунчев е дигитален продуцент в рекламната агенция DDB Sofia и съосновател на платформата за доброволчество TimeHeroes.org. Всеки ден говори от името на различни брандове, за които работи, и се опитва да ги направи по-човечни. При нужда - отговаря на @cuteater в туитър.

Виж

Павел Хаджиев

Павел Хаджиев е специализирал философия в Карловия университет в Прага, Чехия, както и е живял една година в САЩ. В момента е мениджър "Подбори" в JobTiger.bg.

Виж

Полина Атанасова

Полина Атанасова е вицепрезидент на Start It Smart. Завършва икономика със специализация мениджмънт в италианския търговски университет Луиджи Бокони през 2010. Активно се включва в Start It Smart преди 1 година и от тогава се е фокусирала основно върху развиването на предприемачеството в България.

Виж

Симона Чаръкчиева

Симона Чаръкчиева  е родена в Париж, където прекарва 30 години от живота си. Завършва средното си образование с профил Философия и чужди езици, след което се ориентира към по-класическо висше образование и завършва Магистърска степен по Международна търговия.

Виж

Стани Милев

Стани е Главният ентусиаст на фондация Start UP. Първото му бизнес начинание е компанията за компютърна графика и анимация Treality, в момента се занимава със студио за дигитални визуални и видео разработки Chase A Cloud и бутик за уникален дизайн на обувки и аксесоари Rockacoca.

Виж

Траян Траянов

Tраян се присъединява към Заедно в час, защото вярва в необходимостта да се подходи предприемачески към проблемите на образователната система и да се прилагат практики и начини на работа, доказали стойността си в други държави, а също и в частния сектор.

Виж

Юлия Илчева

Юлия Илчева е старши експертен сътрудник в Народното събрание на Република България в Комисията по въпросите на децата, младежта и спорта. Преди това е била младши експерт в Министерство на труда и социалната политика.

Виж

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ