Екипът на форум "Кариера в България. Защо не?"

Това сме ние :)

... а именно: Мариела, Марияна, Симона, Ованес, Дени, Бойко, Нуша, Калоян, Олга, Христо, Ваня, Диана, Нори.

Ние сме две организации - сдружение Тук-Там и Идентичност за България, обединени с цел да информираме българите, завършили в чужбина, за кариерните възможности в БГ.

Ние сме „Тук-там" - сдружение с нестопанска цел, обединяващо българи, учили и работили в чужбина, които са се върнали или искат да се върнат в България.

Ние сме точно като теб - активни, усмихнати, амбициозни и позитивни. Ние вярваме в България и искаме да и помогнем с това, което видяхме и чухме в чужбина.

Ние създаваме активна социална и информационна мрежа за своите членове с цел споделяне на опит, развитие на общи интереси, както и осъществяване на различни общественополезни проекти. Ние целим да осъществим контакти между младите професионалисти на България, които са завършили своето образование или част от него в чужбина, както и такива, придобили опит зад граница.

Идеята на Сдружение „Тук-там" е да бъдем социално заинтересовани и ангажирани, като подпомагаме и инициираме различни проекти и инициативи.

Разбира се не на последно място ние сме хора, които обичат да се забавляват. По тази причина с удоволствие те каним да се присъединиш към някое от партитата и събиранията, които организираме ежемесечно. По този начин ще се запознаем, ще обменим идеи и ще се позабавляваме заедно.ИДЕНТИЧНОСТ

  • успешно реализира проекти, свързани с българската идентичност, професионалното развитие на младите българи, учили в чужбина и насърчава изграждането на положителен имидж на България
  • развива международна кампания BG Ambassadors - постоянно нарастваща посланическа мрежа от активни българи по цял свят
  • с ведеопроектът „България за другите” разпространява позитивни видео послания за България, споделени от чужденци по цял свят.

КАРИЕРА

  • Back2bg.com е проект на фондацията, който успешно се е наложил като единствения кариерен сайт, свързващ специалисти с образование и опит в чужбина и български работодатели.
  • Кариера без граници е проект, който развива нестандартни методи като коучинга за успешната кариерна ориентация

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ