Лектори

Траян Траянов

Tраян се присъединява към Заедно в час, защото вярва в необходимостта да се подходи предприемачески към проблемите на образователната система и да се прилагат практики и начини на работа, доказали стойността си в други държави, а също и в частния сектор.

Преди да започне в Заедно в час Траян работи като консултант за Mitchell Madison Group в Ню Йорк и Лондон и за Arthur D. Little в Прага. Проектите, по които работи, са свързани с оптимизиране на оперативните процеси и пазарните стратегии на водещи медийни, застрахователни, промишлени и енергийни компании.

Траян е роден в Силистра и е завършил Американския колеж в София. Защитава бакалавърска степен по социални изследвания в Harvard University и магистратура по социология в Darwin College, University of Cambridge. Академичните му интереси са в областта на историческата социология и социологията на познанието.

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ