Лектори

Симона Чаръкчиева

Симона Чаръкчиева  е родена в Париж, където прекарва 30 години от живота си. Завършва средното си образование с профил Философия и чужди езици, след което се ориентира към по-класическо висше образование и завършва Магистърска степен по Международна търговия.

Веднага започва работа като търговски представител в рекламния гигант HAVAS Group. После заминава за Москва, където работи по специалността си в Sara Lee Group като Import Manager за Русия. Завръща се в родна Франция след година и се влива в редиците на международната телекомуникационна компания Orange като Продуктов мениджър, Мениджър Реклама, Мениджър Управление на проекти и Мениджър Корпоративни комуникации.

Връща се в България през 2008 г. и бързо си намира работа като Съветник CSR и корпоративни връзки във VIVACOM. Досега нито един път не съжалила за решението си да живее и работи в България. За нея  тук възможностите са огромни, стига да обичаш да работиш, да не те е страх и да правиш нещата със замах. Обича да почива на българското черноморие, да чете през всяка свободна минута и да се среща с позитивни хора, независимо от тяхната възраст.

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ