Лектори

Добромир Минков

Добромир започва своята кариера в енергийния бранш, където като служител в Шел Газ България (част от Групата Роял Дътч/ Шел) направлява различни проекти в индустриалния сектор в страната. След това в продължение на четири години ръководи отдел „Нефт, нефтопродукти и химикали” в българския филиал на швейцарската компания за инспекционни и сертификационни услуги SGS S.A. На тази позиция Добромир работи по различни проекти за развитие на бизнеса, в това число и в областта на лабораторния аутсорсинг.

В края на 2007, Добромир решава да промени посоката на кариерното си развитие към бизнес, ориентиран повече към хората и да се заеме с предизвикателството да намира подходящи кандидати за висши управленски позиции в условията на бързо развиващата се икономика в България. Минков се присъединява като старши консултант към Стантън Чейс България, за да подсили екипа в секторите „Индустриален” и „Природни ресурси & eнергетика”.

Част от проектите, по които Добромир работи, са за привличане на чуждестранни специалисти и мениджъри в България. Минков приема като предизвикателство възможността да подкрепи клиентите на компанията в индустриалния и енергийния сектори с привличането на световни специалисти, които да донесат знания и опит в страната ни. Има успешно приключени проекти по наемане на управленски персонал и за клиенти от банковия сектор.

Добромир има магистърска степен по петролно инженерство от Минно-геоложкия университет в София, както и магистърска степен по бизнес администрация (MBA) с профил „Финанси“ от американския университет City University.

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ