Лектори

Емилия Клайн

Емилия Клайн е завършила Медийни комуникации, Международни отношения и Френска култура и литература в Macalester College, Saint Paul, Minnesota. Следвала е френско кино и история на изкуството в Сорбоната в Париж. Има магистърска степен от New York University, New York по Френски визуални изкуства и културология.

Въпреки, че е възпитаник на 9-та Френска езикова гимназия в София, Емилия заминава за САЩ където завършва Медийни комуникации, Международни отношения и Френска култура и литература в Macalester College, Saint Paul, Minnesota, а след това защитава магистърска степен в New York University по Френски визуални изкуства и културология (с фокус кино и литература). Следвала е френско кино и история на изкуството в Сорбоната в Париж.

След осем години следване и работа в чужбина, Емилия избира да се върне в България и заема позицията Административен секретар на Българската асоциацията на рекламодателите (БАР), участва в учреждаването на Националния Съвет по Саморегулация (НСС) и става член на първия състав на Етичната Комисия.

В началото на 2012 г. се присъединява към Нестле България и в момента е мениджър „Корпоративни връзки“.

Твърдо вярва, че съдбата не е въпрос на случайност, а на съзнателен избор и че човек може да постигне повече с вяра, търпение и постоянство.

- Партньори -

Домакин
Интер Експо Център
Златни медийни партньори
Nova Tv Darik Radio Job Tiger Списание Мениджър
Технически партньори
BulStream.com Harmonica Belvita Jacobs 3 in 1 Accelerate Кабината Gobox Pirin Spring Domaine Boyar OFFNews Streaming Photoking MW Logistica
Благодарим още на
Информационно бюро на Европейския парламент в Бълг Европейска комисия в България Access Masters AccessMBA AIESEC Обединени идеи за България Заедно в час TimeHeroes Euro Chicago BG BEN StartUP Start it Smart Национален Младежки Форум ESN Bulgaria TEDxBG Free Sofia Tour Атлантическият клуб в България
С подкрепата на
ДАБЧ